Jylland tur/retur:
I denne hæsblæsende blanding af ungdomsroman, romantik, chick-lit og drama, skal Københavnerpigen Christina se både frygt og fordomme i øjnene og drage til Jylland for at holde jul med sin kæreste Mortens familie. Lige som situationen ikke kan blive værre, dukker Mortens ekskæreste, den smukke og kække Louise, op for at fejre juleaften med familien, noget som Morten tilfældigvis har glemt at nævne. En række hårrejsende pinlige forviklinger venter Christina forude, og de giver ikke alene giver jyderne grå hår i hovedet, men truer med at tilintetgøre forholdet med manden hun elsker!

 

SOS Sommerferie:
I den lille by Lervig venter alle spændt på, at sommerferien begynder. Især 15-årige Dennis har store forventninger; han planlægger nemlig at invitere Michelle til midsommerfesten. Desværre trues hans planer af noget så gruopvækkende som en familie-ferie! Destinationen er en faldefærdig træhytte i Skåne, og Dennis har pludselig udsigt til fem lange uger med ludo, skovture og svensk kultur! Hans eneste udvej er, at finde et feriejob inden lørdag morgen, hvilket viser sig at være overordentlig svært når man er en klodset og sky teenager med søvnunderskud.

 

Hulen:
Denne roman har jeg oversat til dansk. Originalen er “Heck: Where the Bad Kids Go” af Dale E. Basye.Milton and Marlo er søskende, selvom man ikke skulle tro det. Milton er den bedste i sin klasse, han er spejder og medlem af en skakklub. Marlo er punker, butikstyv og ballademager. Men en dag bliver Milton involveret i en af Marlos gale streger, og pludselig er de i samme båd.For det er lige netop den dag, at skæbnen rammer dem. En grufuld ulykke (der involverer en kæmpe brændende marshmellow-bjørn) gør det af med dem, og de havner – begge to – i Hulen: stedet hvor de slemme børn ender. Ikke helt helvede, men noget næsten ligeså slemt. Et sted, der regeres af den ulækre hundæmon Bea “Else” Bubb, og hvor pinslerne er lavet specielt til børn. Og de er allerhulens ubehagelige!Snart har de to børn fået nok – men hvordan undslipper man, når det allerede er ude med én…

 

Uddrag:
Her finder du uddrag fra andre bøger jeg har skrevet, men som (endnu) ikke er udgivet. Jeg kan også finde på at lægge en novelle ud her fra tid til anden.I øjeblikket kan du downloade prologen til en roman jeg arbejder på kaldet “Light and Shadow”. Det er en Fantasy-roman i sword & sorcery genren. Derudover er der et lille uddrag fra en krimi jeg har skrevet at finde her!