Forudbestil nu og spar penge!

Min nye roman udkom d. 24 oktober, og bærer titlen Jylland tur/retur.

Du kan købe den lige nu fra de mange links til højre!

Jeg ved, at mange har ventet længe på denne bog, og jeg takker for al Jeres støtte! Jeg håber blot, at den har været ventetiden værd! Romanen henvender sig primært til læsere fra 18-30 år, og er en blanding af humor, drama, chick-lit og spænding!

Gratis uddrag/kapitler

Næsten fyrre sider (54 sider i bogform) er tilgængelige kvit og frit ved at downloade denne pdf-fil ved at klikke her!

Også tilgængelig som en Kindle .azw fil, bare højreklik og “gem som” dette link, pak den ud, og flyt den over på din Kindle.

Anmeldelser og biblioteksinfo

Der er kommet nogle rigtig flotte anmeldelser af bogen rundt omkring, og en enkelt der er knap så god. Politiken havde masser af ros, mens Berlingske Tidendes anmelder hadede den. På diverse blogs og bogsider på nettet er der stort set kun gode ord at hente, så alt i alt er jeg rigtig glad for modtagelsen!

Bibliotekerne er samtidig begyndt at købe den hjem efter en rigtig god lektørudtalelse med følgende konklusion: En meget underholdende roman om de forviklinger der kan opstå i mødet med fordomme eller bare det at møde svigerfamilien for først gange. Bogens mandlige forfatter har på forbløffende vis fanget en 21-årig kvindes liv og tanker.

Bestil den til netop dit bibliotek fra dette link, og hvis du vil hjælpe mig, så anmeld bogen ved at klikke på stjernerne.

Herunder er der links til et par online anmeldelser af Jylland tur/retur:

Sabines bogblog
Boggnasker
Majasols blog
Bogblogger

Bagsideteksten:

“Der er overordentlig langt fra Milanos modehuse, som den fashionable københavnerpige Christina drømmer om, til livet i Grålund i Vestjylland, hvor svigerfamilien bor. Christina har imidlertid begået en grusom fejl: hun har lovet sin kæreste Morten at holde juleaften på hans forældres gård! 

Mødet med jyderne har været udsat i over et år, men nu er Christina tvunget til at se både frygt og fordomme i øjnene og drage til Jylland, hvor fremmedartede ting som landbrug, fed mad, og ikke mindst hendes svigerfamilies religiøse værdier lurer. Lige som situationen ikke kan blive værre, dukker Mortens ekskæreste, den smukke og kække Louise, op for at fejre juleaften med familien, noget som Morten tilfældigvis har glemt at nævne. Da Christina er både fysisk og mentalt på udebane i de jyske omgivelser, sætter hun alle sejl ind for at vinde familiens tillid og holde Louise i skak.  

En række hårrejsende pinlige forviklinger venter Christina forude, og de giver ikke alene giver jyderne grå hår i hovedet, men truer med at tilintetgøre forholdet med manden hun elsker!”