Min nye roman er ude både som fysisk bog, ebog og lydbog. Dette er min første udgivelse, hvor alle tre medier er tilgængelige så hurtigt!

Lydbogen er virkelig vellykket, for jeg var så heldig, at Paul Becker er manden der har indtalt den. Han gør et fremragende og medlevende job! Derudover fås den som fysisk bog som Print on Demand, og som ebog! Vær opmærksom på, at der med Print on Demand er et par dages ekstra leveringstid. Bogen bliver simpelthen trykt og sat sammen pr. bestilling – det er temmelig smart!

Du kan købe den lige nu fra de mange links til højre!

Dette er en ungdomsbog, som henvender sig til teenagere og tweens – en ægte YA-roman. Der er dog en bred gruppe af voksne, der elsker romantiske komedier og galgenhumor, og de vil også kunne få nogle store grin frem ved at læse eller høre Studietur på afveje. Kunne du lide mine andre bøger vil Studietur helt klart være noget for dig også, uanset alder!

Bagsideteksten:

Tag med på en hæsblæsende rejse, hvor kærlighed, kaos og kidnapning sætter lattermusklerne i gang!

8. klasse skal på studietur til Grækenland, men fem af eleverne og deres historielærer når aldrig frem. I stedet havner de i ørkenlandet Marogyptens livlige hovedstad, hvor læreren sender ud dem på et orienteringsløb, de aldrig glemmer.

Kærlighed og jalousi spirer iblandt teenagerne, alt imens de forsøger at finde hoved og hale i, om den oldtidsskat, de jagter, er ægte. Andre vil dog også have fingrene i den skjulte skat, og eleverne bliver hurtigt midtpunkt for hektiske begivenheder, der sætter det gamle kongerige på den anden ende.

* Ingen kameler er kommet til skade under udarbejdelsen af denne bog.